Mensen zijn vanuit nature sociale wezens. Samen zijn vanuit de juiste verbinding zorgt ervoor dat wij en de mensen rondom ons zich veilig voelen. 

Vanuit die veiligheid kunnen we samen een sterkere verbinding maken met elkaar.  Daardoor kunnen we groeien als mens en gelukkiger worden.

Bij By Terra organiseren we activiteiten waarbij we deze vorm van leven nieuwe kansen geven. Op die manier kunnen we Samen dingen doen en naar het genieten gaan zodat we  onze dag met een fijn gevoel kunnen afsluiten.

Ons team

Bart Deleersnyder

Momenteel geef ik als onderwijzer in het bijzonder onderwijs sociale vaardigheidstraining aan kinderen die het sociaal en emotioneel soms moeilijk hebben. Ik ben ook werkzaam in het ondersteuningsnetwerk. Sinds enkele jaren stort ik mij met veel enthousiasme op de opleiding evolutiepsychologie in Hasselt. Die belevenissen en kennis delen is mijn missie. Ik ben samen met Yves mede bezieler van By Terra. Bij By Terra willen we unieke projecten lanceren die er voor zorgen dat je een verdieping kan maken naar jeZelf, en waarbij gezonde voeding en de ware vorm van gemeenschapszin centraal staan.

Yves Palmers

Als jeugdwerker in de scouts ben ik altijd bewust bezig geweest met de juiste vorm van samenleven binnen een groep. Momenteel ben ik bezig met de opleiding evolutiepsychologie en gezonde voeding. Dit stuk mogen uitdragen en meegeven naar jongeren toe is het mooiste wat we kinderen kunnen schenken op de kruispunten in hun leven. Dat stuk implementeren en bezielen in onze kampen van By Terra is mijn missie die ik met veel passie uitdraag.